加入收藏 | 设为首页 | 会员中心 | 我要投稿 | RSS
您当前的位置:首页 > 中考英语 > 中考单项填空

2011年宁波单项填空

时间:2012-05-04  来源:  作者:

Ⅴ. 单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
从A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。
21. — Excuse me, where can I exchange _________?
— There’s a bank on the second floor.
A. books B. food C. money D. stamps
22. — _________ do you have an Art Festival in your school? — Once a year.
A. How long B. How often C. How far D. How soon
23. When you don’t know a word, you can _________ in the dictionary.
A. look it up B. set it up C. give it up D. pick it up
24. —Who helped Jessie with her English? —_________, she taught herself.
A. Anybody B. Somebody C. Nobody    D. Everybody
25. — You look so healthy!
— Yeah, I like eating apples. An apple a day keeps the _________ away.
A. teacher B. worker C. farmer D. doctor
26. — Would you mind staying in such a noisy room?
— No, but my son needs a _________ place to study in.
A. cleaner B. quieter C. safer D. smaller
27. There was a big earthquake in Japan, but luckily many people _________.
A. save B. saved C. are saved D. were saved
28. — May I take the magazine out of the reading room?
— No, you can’t. You _________ read it here. It’s the rule.
A. must B. would C. may D. might
29. — May I speak to Annie, please? —_________.
A. Yes, you’re right B. Speaking C. Thank you D. She is fine
30. — Amy, I called you yesterday evening, but nobody answered the phone.
— Oh, I _________ a walk with my mother at that time.
A. take B. took C. am taking D. was taking
31. — I hear the famous singer Xu Song may come to Ningbo next month.
— Really? _______ he comes, my younger sister will be very excited.
A. If B. Until C. Unless D. Before
32. — You’d better not eat too much salt. It’s bad for your health. —_________.
A. Not at all B. You’re welcome
C. It doesn’t matter D. Thanks for your advice
33. — What a new computer! Can you tell me _________? — Just the day before yesterday.
A. how much you paid for it B. how much did you pay for it
C. when you bought it D. when did you buy it
34. — Have you seen the funny movie Let the Bullet(子弹)Fly?
— Yes, it made me _________ many times.
A. laugh B. cry C. sleep D. sing
35. — Mingzhou Bridge was open to traffic in May.
— _________! The traffic in Ningbo is becoming better.
A. Good luck B. Wonderful C. Good idea D. Best wishes
 

21. C 22. B 23. A 24. C 25. D
26. B 27. D 28. A 29. B 30. D
31. A 32. D 33. C 34. A 35. B
 

来顶一下
返回首页
返回首页
发表评论 共有条评论
用户名: 密码:
验证码: 匿名发表
推荐资讯
牛津高中英语教材配套录音MP3合集
牛津高中英语教材配套
牛津小学英语教材配套录音MP3合集
牛津小学英语教材配套
牛津初中英语教材配套录音MP3合集
牛津初中英语教材配套
支付宝购买点数流程 →
相关文章
    无相关信息
栏目更新
栏目热门