加入收藏 | 设为首页 | 会员中心 | 我要投稿 | RSS
您当前的位置:首页 > 中考英语 > 中考单项填空

2011年金华单项填空

时间:2012-05-04  来源:  作者:

二、单项填空(共重5小题,计15分)
  16. My mother is English teacher in No. 2 Middle School.
  A. a B. the C. an D, /
  17. We couldn't finish our work so early your help.
  A. without B. with C. for D. by
  18. — Would you like some .
  — Oh, yes, just a little.
  A. milk B. apple C. pears D. oranges
  19. — What's your name, please?
  — Robert Thomas Brown. You can call me Robert.
  A. family B. given C. first D. full
  20. — You come from England, don't you?
  — . How do you know that?
  A. No, I do B. No, I don't C. Yes, lam D. Yes, I do
  21. — It's so cold today.
  — Yes, it's colder than it was yesterday.
  A. some B. more C. very D. much
  22. — Must we clean the classroom now?
  — No, you needn't. It after school.
  A. may clean B. must clean C. need be cleaned D. can be cleaned
  23. — ?
  — The one behind the tree.
  A. Whose girl B. Who's that girl C. Which girl D. Where's the girl
24. — How long may I your bike?
  — For a week. But you mustn't it to others.
  A. borrow, lend B. keep, lend C. lend, borrow D. keep, borrow
  25. — Have you ever been to Canada?
  — Yes, I there last year with my parents.
  A. have been B. have gone C. went D. go
  26. — Do you know ?
  — Sorry, I don't have a watch.
  A. whose watch this is B. whose watch is this
  C. what time it is D. what time is it
  27. — are the apples?
  — Four yuan a kilo.
  A. How many B. How much C. How heavy D. How expensive
  28. — Thank you for your help.
  A. That's all right B. No, thanks C. That's right D. Of course
  29. — Will you please take a message for the headteacher?
  A. It doesn't matter B. Sure. I'll be glad to
  C. Yes, I'll take D. I can help you
  30. — Maths is as interesting as English, I think.
  — . English is more interesting than maths.
  A. I think so B. I don't think so C. I hope so D. I don't hope so
 

16. C 17. A 18. A 19. D 20. D 21. D 22. D 23. C 24. B 25. C 26. C 27. B 28. A 29. B 30. B

来顶一下
返回首页
返回首页
发表评论 共有条评论
用户名: 密码:
验证码: 匿名发表
推荐资讯
牛津高中英语教材配套录音MP3合集
牛津高中英语教材配套
牛津小学英语教材配套录音MP3合集
牛津小学英语教材配套
牛津初中英语教材配套录音MP3合集
牛津初中英语教材配套
支付宝购买点数流程 →
相关文章
    无相关信息
栏目更新
栏目热门