加入收藏 | 设为首页 | 会员中心 | 我要投稿 | RSS
您当前的位置:首页 > 中考英语 > 中考单项填空

2011年北京单项填空

时间:2012-05-04  来源:  作者:

四、单项填空(共15分,每小题1分)
从下面各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择可以填入空白处的最佳选项。
21. Mr. Wang is very friendly, and like him very much.
A. we B. us C. our D. ours
22. —What time did you get there this morning?
— eight.
A. In B. On C. At D. From
23. I interested in the history of China.
A. am B. is C. are D. be
24. — do you go to the post office?
—By bike.
A. How B. What C. When D. Why
25. —Which is season in Beijing?
—I think it’s autumn.
A. good B. better C. best D. the best
26. — What’s on TV tonight? Is there interesting?
— I’m afraid not.
A. something B. anything C. nothing D. everything
27. — you speak Japanese?
—No, I can’t.
A. Can B. Must C. May D. Should
28. —Would you like to go to the concert with me?
—I’d love to, I can’t. I have a lot of homework to do.
A. or B. but C. so D. and
29. —Where is Jim?
—He to the shop. He’ll be back in an hour.
A. goes B. go C. has gone D. will go
30. If he harder, he will catch up with us soon.
A. study B. studies C. will study D. studied
31. The teacher often tells us the classroom clean and tidy.
A. keep B. keeping C. to keep D. kept
32. ─ Keep quiet, kids. Dad in the next room.
─ OK, Mum.
A. slept B. sleeps C. is sleeping D. had slept
33. It heavily when my mother left home.
A.rains B.will rain C.is raining D.was raining
34. ─Who’s the little boy in the photo,Susan?
─It’s me. This photo ten years ago.
A. takes B. is taken C. took D. was taken
35. Lisa, could you tell me yesterday?
A. what did the teacher say B. what the teacher said
C. what will the teacher say D. what the teacher will say
 

21. A 22. C 23. A 24. A 25. D 26. B 27. A 28. B
29. C 30. B 31. C 32. C 33. D 34. D 35. B
 

来顶一下
返回首页
返回首页
发表评论 共有条评论
用户名: 密码:
验证码: 匿名发表
推荐资讯
牛津高中英语教材配套录音MP3合集
牛津高中英语教材配套
牛津小学英语教材配套录音MP3合集
牛津小学英语教材配套
牛津初中英语教材配套录音MP3合集
牛津初中英语教材配套
支付宝购买点数流程 →
相关文章
    无相关信息
栏目更新
栏目热门