加入收藏 | 设为首页 | 会员中心 | 我要投稿 | RSS
您当前的位置:首页 > 中考英语 > 中考单项填空

2011年义乌单项填空

时间:2012-05-04  来源:  作者:

二、 单项填空(本题有10小题;每小题1分,共10分)
请从A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。
16. Wang Ming went to school with ________ help of Project Hope.
A. a B. an C. the D. 不填
17. —Do you have any plans for your summer holiday?
—Yes. My parents and I ________ to visit Disneyland in Hong Kong.
A. went B. go C. are going D. were going
18. —Lingling,a lady is waiting for you at the school gate.
—It ________ be my mother. I asked her to bring me some clothes.
A. must B. shouldn’t C. can’t D. may
19. —________ is the Yiwu Fair?
—In October every year.
A. Where B. When C. What D. How
20. Many people think heroes are far from us. ________,heroes are around us.
A. After all B. As usual C. For example D. In fact.
21. —Could you tell me ________?
—She will go to Australia for a meeting.
A. why Sally will go abroad B. why will Sally go abroad
C. how Sally will go abroad D. how will Sally go abroad
22. Jane is ________ her PE test. We need to help with her training.
A. surprised at B. proud of C. pleased with D. worried abot
23. —How beautiful your school is!
—Yeah,it ________ to he one of the most beautiful schools in our city.
A. thinks B. is thought C. isn’t thought D. doesn’t think
24. When you ________ the air conditioning in summer,pleade keep the temperature
above 26 ℃.
A. turn off B. put on C. turn on D. put off
25. —I think we can win the football match in the afternoon.
—________. We have trained really hard.
A. I hope so B. Well done
C. Don’t mention it D. I hope not
16. C  17. C  18. A  19. B  20. D
21. A  22. D  23. B  24. C  25. A
 

 

来顶一下
返回首页
返回首页
发表评论 共有条评论
用户名: 密码:
验证码: 匿名发表
推荐资讯
牛津高中英语教材配套录音MP3合集
牛津高中英语教材配套
牛津小学英语教材配套录音MP3合集
牛津小学英语教材配套
牛津初中英语教材配套录音MP3合集
牛津初中英语教材配套
支付宝购买点数流程 →
相关文章
    无相关信息
栏目更新
栏目热门