加入收藏 | 设为首页 | 会员中心 | 我要投稿 | RSS
您当前的位置:首页 > 高考英语 > 高考单项填空

2011年全国新课改区单项填空

时间:2012-04-19  来源:  作者:

第一节 单选填空(共15 小题;每小题1分,满分15分)
从A、B、C、D、四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该选项涂黑。
例:It is generally considered unwise to give a child he or she wants.
A .however B .whatever C.whichever D.whenever
答案是:B
21.---We could invite John and Barbara to the Friday night party.
---Yes, ?I’ll give them a call right now.
A. why not B. What for C. why D. what
22. Try she might, Sue couldn’t get the door open.
A. if B. when C. since D. as
23.Planning so far ahead no sense-so many things will have changed by next year.
A.made B.is making C.makes D.has made
24.I wasn’t sure if he was really interested or if he polite.
A.was just being B.will just be C.had just been D.would just be
25.—Someone wants you on the phone.
— nobody knows I am here.
A.Although B.And C.But D.So
26.I can the house being untidy, but I hate it if it’s not clean.
A. come up with B. put up with C. turn to D. stick to
27.The next thing he saw was smoke from behind the house.
A. rose B. rising C. to rise D. risen
28.Only when he reached the tea-house it was the same place he’d been in last year.
A. he realized B. he did realize C. realized he D. did he realize
29.When Alice came to, she did not know how long she there.
A. had been lying B. has been lying C. was lying D. has lain
30.The form cannot be signed by anyone yourself.
A. rather than B. other than C. more than D. better than
31.The prize will go to the writer story shows the most imagination.
A. that B. which C. whose D. what
32.They have arrived at lunchtime but their flight was delayed.
A. will B. can C. must D. should
33.It is generally accepted that boy must learn to stand up and fight like man.
A. a; a B. a; the C. the; the D. a; 不填
34.William found it increasingly difficult to read, for his eyesight was beginning to___.
A. disappear B. fall C. fail D. damage
35.—Artistic people can be very difficult sometimes.
—Well, you married one. .
A. You name it B. I’ve got it C.I can’t agree more D. You should know
 

21.A 22.D 23.C 24.A 25.C 26.B 27.B 28.D 29.A 30.B 31.C 32.D 33.A 34.C 35.D

来顶一下
返回首页
返回首页
发表评论 共有条评论
用户名: 密码:
验证码: 匿名发表
推荐资讯
牛津高中英语教材配套录音MP3合集
牛津高中英语教材配套
牛津小学英语教材配套录音MP3合集
牛津小学英语教材配套
牛津初中英语教材配套录音MP3合集
牛津初中英语教材配套
支付宝购买点数流程 →
相关文章
    无相关信息
栏目更新
栏目热门