加入收藏 | 设为首页 | 会员中心 | 我要投稿 | RSS
您当前的位置:首页 > 高考英语 > 高考单项填空

2011年江苏单项填空

时间:2012-04-19  来源:  作者:

第一个:单项天空(共15题:每小题1分,满分15分)
请认真阅读下面各题,从题中所给的ABCD四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
例:Is si generally considred unwise to give a child ____he or she wants.
A.however Bwhatever C.whicecer D.whenever
答案是B。
21------I hear you ____ in apub .what’sit like?
------Well ,it’s very hand work and I’m always tired , but I don’t mind.
A.are working B.will work C.were working D.will be working
22.The fact that so many people still smoke in public place _______that we may need antionwide campaign to raise awareness of the riks of smoking.
A.suggest B.suggests C.suggested D.suggesting
23.-----Tommy is planning to buy a car.
----I know .By next month ,he__enough for a used one
A. saves B .saved C.will save D. will have saved
24.Between the two parts of the concert is an interval, __________ the audience can buy ice-cream.
A.When B.Where C.that D.which
25.In that school, English is compulsory for all students, but French and Russian are _________.
A.special B.regional C.optional D.original
26.It was never clear _______ the man hadn’t reported the accident sooner.
A.that B.how C.when D.why
27.Teachers have to constantly update their knowledge in order to maintain their professional ___.
A.consequence B.independence C.competence D.intelligence
28.--- Are you still mad at her?
---Not really, but I can’t ______ that her remarks hurt me.
A.deny B.refuse C.reject D.decline
29.— Linda didn’t invite us to the party.
— ______? I don’t care.
A.For what B.So what C.What’s on D.What’s up
30.— You look upset. What’s the matter?
— I had my proposal _______ again.
A.turned over B.turned on C.turned off D.turned down
31.Recently a survey _______ prices of the same goods in two different supermarkets has caused heated debate among citizens.
A.compared B.comparing C.compares D.being compared
32.We’d better discuss everything _______ before we work out the plan.
A.in detail B.in general C.on purpose D.on time
33. It sounds like something is wrong with the car’s engine. , we’d better take it to the garage immediately.
A. Otherwise B. If not C. But for that D. If so
34. ---I left my handbag on the train, but luckily someone gave it to a railway official.
---How unbelievable to get it back! I mean, someone ______ it.
A. will have stolen B. might have stolen
C. should have stolen D. must have stolen
35. ---You could always put the decision off a little bit longer.
---_____ If I leave it much longer I might miss my chance.
A. That’s reasonable advice. B. Isn’t it a good idea.
C. Do you think so? D. I can’t agree more.
 

21.A 22.B 23.D 24.A 25.C 26.D 27.C 28.A 29.B 30.D 31.B 32.A 33.D 34.B 35.C

来顶一下
返回首页
返回首页
发表评论 共有条评论
用户名: 密码:
验证码: 匿名发表
推荐资讯
牛津高中英语教材配套录音MP3合集
牛津高中英语教材配套
牛津小学英语教材配套录音MP3合集
牛津小学英语教材配套
牛津初中英语教材配套录音MP3合集
牛津初中英语教材配套
支付宝购买点数流程 →
相关文章
    无相关信息
栏目更新
栏目热门